Zápis z VS 18.7.2008

Zápis ze schůze výboru MS Obůrka Březina
Konané na chatě 18. července 2008 ve 20 hodin
Přítomní: Jiří Šimůnek st., Milan Smolík, Jaroslav Trávníček
Omluven Martin Hyka
Ad 2. a) Vyhodnocení dětského dne "Po mysliveckém chodníčku":
Akce se zúčastnilo 18 dětí, MS zastupovalo 11 členů. Vzhledem k téměř profesionálnímu přístupu organizátorů vše proběhlo bez potíží. Vyúčtování finančních prostředků vzhledem k některým chybějícím údajům nebylo předloženo, odkládá se na příští schůzi. HS Březina byla poslána žádost o finanční příspěvek na tuto akci, oficiální odezva dosud nebyla zaznamenána. Akce byla dále dotována z obecních prostředků obce Březina a Olšina. Přesnější údaje a vyúčtování předloží p. Trávníček příště. Z hlediska MS lze akci hodnotit jako zdařilou. Pro příští ročník bude třeba zvolit vhodnější termín, počátek prázdnin je poznamenán odjezdem dětí na tábory.
Ad 2. b) Opravy chaty, výstavba voliéry
Vzhledem k předpokládané hojné účasti členů budou realizovány obě akce souběžně, v chatě půjde o vybetonování nové podlahy v kuchyňce. Materiál je částečně připraven (cement, písek, p. Trávníček zajistil kovové profily), nápoje zajistí JiŠim st., teplé jídlo Milan Smolík. Pp. Šolc a Rorejs traktor, ostatní operativně na místě.
Ad 3. Myslivost: Projednáno bylo rozdělení odstřelu srnců dle rozpisu (viz hospodář). Hospodář informoval o stavu budování políček: Obě políčka (u Obůrky i na Arnoštickém rybníce) jsou dokončena a oseta. Zásypy a krmelce budou vyhodnoceny a aktualizovány na srpnové členské schůzi.
Ad. 4 Příprava srpnové členské schůze:
1. Vyhodnocení Mysliveckého chodníčku
2. Výstavba voliéry a rekonstrukce chaty - pokračování
3. Instalace 2 lapáků a jedné umělé nory
4. Napajedla
5. Změny v provozním řádu sdružení
6. Plán lovu spárkaté zvěře, honů, tlumení škodné
7. Myslivecký ples ve Březině
8. Střelecký den - organizace
Zapsal 18.7.08 JŠim st

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak se vzorky na trichinelózu

Provozní řád MS U Obůrky, z.s. 1. část

Co víme/nevíme o úlomcích?